Rally's Op Maat

Niet overtuigd van het standaard aanbod? Wens je een rit te organiseren in een heel specifieke regio of vanuit een heel specifiek startpunt? Geen probleem, we tekenen deze rit voor je uit, eender waar in Europa.

We kunnen ritten uittekenen in elke regio en van elke duur (variërend van enkele uren tot meerdere dagen). Onze parkoersuitzetters gaan direct na je bevestiging aan de slag en kunnen in een mum van tijd het parkoers opleveren.

Een oriëntatierit in het kader van een personeelsfeest, al dan niet voor het hele gezin? Een competitieve rit voor klanten of zakenrelaties die start vanop je bedrijf? Een leuke dag voor leden van je service club? Een wedstrijd voor de fans van je Facebook pagina op basis van open inschrijving? Een opendeurdag met een heel speciaal omkaderingsprogramma? Een rit in combinatie met een diner als speciaal restaurant-aanbod? Een incentive voor het salespersoneel in het zuiden van Europa?

Geen regio of vraag schrikt ons af en de moeilijkheidsgraagd mag je helemaal zelf bepalen. Alle ritten beantwoorden aan onze interne hoge kwaliteitseisen. En naar goede gewoonte kan de rit verrijkt worden met diverse opties.

vraag vrijblijvend meer info